Κανόνες ασφάλειας

Τα πρόσωπά των μαθητών και μαθητριών είναι μη αναγνωρίσιμα. Η δημοσίευση των φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του σχολείου έγινε κατόπιν γραπτής άδειας των γονέων τους, σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας που διέπουν το σχολικό δίκτυο.

Επίσκεψη στο Εθνικό Στάδιο Δράμας


Στις 29 του Οκτώβρη μάς περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο κ. διευθυντής το πρωί στην προσευχή αφού μας έδωσε συγχαρητήρια για την πολύ καλή παρουσία μας στην παρέλαση, μας είπε πως θα πηγαίναμε εκδρομή στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας. Η ημέρα ήταν ζεστή, το στάδιο

Περισσότερα...

Συλλόγος φίλων βόλεϊ ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ


Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας βόλεϊ του ΣΦΒ ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ στο σχολείο μας!


Στις 12 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας αντιπροσωπεία της ομάδας βόλεϊ του ΣΦΒ (συλλόγου φίλων βόλεϊ) ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σαριδάκης Βασίλειος, η αθλήτρια-προπονήτρια κ. Κωστή Μαίρη και οι αθλήτριες Γκουτιούδη Ελένη, Πετροπούλου Χριστίνα και Χατζούδη Φανή.

Οι μαθητές του Δ1 είχαν ετοιμάσει ερωτηματολόγιο και

Περισσότερα...

Τουρνουά ποδοσφαίρου στα 5Χ5 Δράμας

Τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, πήραμε μέρος στο τουρνουά που έγινε μεταξύ Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας στα 5Χ5.
Βρεθήκαμε εννέα (9) σχολεία της Δράμας, χωρισμένα σε δύο ομίλους

Περισσότερα...

Το Φαλακρό


Το ΦαλακρόΗ Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου όπου κατοικούμε είναι στολισμένη με κάθε λογής δημιουργήματα της φύσης και πολύ όμορφα δημιουργήματα του ανθρώπου. Επίσης ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε κάποια φυσικά φαινόμενα όπως το χιόνι στα βουνά, φτιάχνοντας χιονοδρομικά κέντρα με σκοπό την διασκέδαση των ανθρώπων.


Στην Δράμα το αγαπημένο μας χιονοδρομικό κέντρο είναι το

Περισσότερα...